Kjellander Sjöberg är alltid intresserade av talangfulla och drivna arkitekter.

Jobba hos oss!

Kjellander Sjöberg arkitektkontor drivs av viljan till utveckling och innovation. Vi arbetar gränsöverskridande med utformningen av arkitektur och städer och vi är intresserade av hur vårt arbete kan skapa engagerande och meningsfulla sociala miljöer, på nya sätt.

Vi är ett kontor med högt i tak, informell atmosfär och stark teamkänsla. Vi brinner för vårt arbete och vill ständigt utvecklas vidare och bli ännu bättre på det vi gör. Vi vill tillsammans arbeta med intressanta och meningsfulla uppdrag, i samarbeten som för samhällsbyggandet framåt.

Det är viktigt för oss att skapa och bibehålla en bra arbetsplats med god stämning, gemenskap och engagemang. Vi har kontor i Stockholm och Malmö, som är två intressanta och expansiva regioner att vara en del av. Vi är intresserade av kreativa, energifyllda och kompetenta människor som vill bli en del av vårt fantastiska team.

Är du på jakt efter ett spännande och utvecklande nytt sammanhang?

Skicka PDF med CV och portfolio, max 10 MB till job@kjellandersjoberg.se

Vänligen skriv om du söker till Malmö eller Stockholm.

Kommunikatör

Vi söker en kommunikatör till vårt Stockholmsteam som kan bidra till att utveckla vårt varumärke och bygga långsiktiga relationer. Vi ser framför oss en person som är intresserad av web- och tryckbaserad kommunikation, har ett bra grafiskt seende och en öppen, kreativ inställning. Du kommer att jobba i ett kompetent team med etablerade rutiner och bidra till att vi blir ännu bättre på att nå ut och synas. Huvudsakliga uppgiften är att sprida information om KS i olika kanaler inklusive digitala medier. Arbetet innefattar både intern och extern kommunikation i en roll som är både strategisk och operativ.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, egen drivkraft, professionalism och ansvarskänsla. Arbetet ställer stora krav på prestigelöshet och entusiasm inför uppgiften.

 

För tjänsten efterfrågas:

  • akademisk examen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande
  • mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, samt stilistisk förmåga
  • goda kunskaper inom publiceringsverktyg samt olika sociala medier
  • goda kunskaper i grafisk kommunikation – Photoshop, Illustrator, InDesign eller andra Adobe-program
  • kunskap om bildhantering och hur man bäst använder bilder i webbkommunikation

 

Skicka din ansökan senast 31/1 (förlängd) till job@kjellandersjoberg.se. Intervjuer sker löpande.

Söker du praktik?

Skicka din ansökan med CV och portfölj, max 10 MB, till internship@kjellandersjoberg.se