Kjellander Sjöberg är alltid intresserade av talangfulla och drivna arkitekter.

Jobba hos oss!

Kjellander Sjöberg arkitektkontor drivs av viljan till utveckling och innovation. Vi arbetar gränsöverskridande med utformningen av arkitektur och städer och vi är intresserade av hur vårt arbete kan skapa engagerande och meningsfulla sociala miljöer, på nya sätt.

Vi är ett kontor med högt i tak, informell atmosfär och stark teamkänsla. Vi brinner för vårt arbete och vill ständigt utvecklas vidare och bli ännu bättre på det vi gör. Vi vill tillsammans arbeta med intressanta och meningsfulla uppdrag, i samarbeten som för samhällsbyggandet framåt.

Det är viktigt för oss att skapa och bibehålla en bra arbetsplats med god stämning, gemenskap och engagemang. Vi har kontor i Stockholm och Malmö, som är två intressanta och expansiva regioner att vara en del av. Vi är intresserade av kreativa, energifyllda och kompetenta människor som vill bli en del av vårt fantastiska team.

Är du på jakt efter ett spännande och utvecklande nytt sammanhang?
Skicka PDF med CV och portfolio, max 10 MB till job@kjellandersjoberg.se

Just nu söker vi

Arkitekt stadsbyggnad, Stockholm

Var med och utveckla KS stadsbyggnad!

Med framgångar i stadsbyggnadsuppdrag och tävlingar expanderar vi nu vårt stadsbyggnadsengagemang. Vi letar efter en kreativ, erfaren arkitekt eller planeringsarkitekt på handläggare- eller ansvarig nivå, med erfarenhet av privata och kommunala planeringsprocesser i stadsbyggnadsskalan, till vårt Stockholmskontor. Vi arbetar idag med stadsbyggnadsprojekt i olika skeden, i Sverige och internationellt; Stockholm, Malmö, London och Danmark. Våra uppdrag innehåller allt från stadsbyggnadsvisioner, planprogram, strukturplaner och större detaljplaneetapper till dialogprocesser och workshops. Vårt fokus är hållbar utveckling där stadslivet, livskvalitet och människan är centrala.

 

Byggnadsingenjör och arkitekt projektering, Malmö

Vi söker en arkitekt och en ingenjör med kunskap i och erfarenhet av projektering och byggnadsprocesser som kan bidra till att lyfta våra projekt till ännu högre nivåer i det materiella genomförandet, tillsammans med projektteam internt och externt. Med fokus på system, kvalitet, materialmöten och detaljer. Minst 3 års erfarenhet av projektering.

Arkitekt koncept, Stockholm

En yngre arkitekt som tillsammans med oss kan skapa intressant och nytänkande arkitektur i tidiga skeden och tävlingsprocesser. Med erfarenhet av att analysera och utforma projekt med fokus på idé, gestaltning och teamwork. Beslutsför, driven, snabbtänkt och flexibel. Mycket god tredimensionell kompetens och arkitektonisk gestaltningsförmåga. Ca 2-5 års arbetslivserfarenhet.

 

Handläggande arkitekter, Stockholm och Malmö

Handläggande arkitekt med erfarenhet av samtliga projektskeden inklusive bygghandling. Vi söker en arkitekt med intresse för gestaltning, byggande och detaljutformning, med kunskap om vilka handlingar och processer som krävs för att nå ett gott slutresultat. Du har erfarenhet av att projektera bostäder, är duktig på att kommunicera och förmedla dina idéer och brinner för nya lösningar samtidigt som du är lyhörd och kan omsätta teamets gemensamma lösningar inom projektets ramar. Erfarenhet av ombyggnadsprojekt är meriterande. Du uttrycker dig flytande på svenska i både tal och skrift. Du har minst 5 års erfarenhet som handläggande arkitekt och ca 10 års yrkeserfarenhet.

Söker du praktik?

Erfarenhet: minst 3 års studier på arkitektskola, goda kunskaper i AutoCad, Adobe samt SketchUp.

Vänligen skicka din ansökan till internship@kjellandersjoberg.se