Kjellander Sjöberg är alltid intresserade av talangfulla och drivna arkitekter.

Jobba hos oss!

Kjellander Sjöberg arkitektkontor drivs av viljan till utveckling och innovation. Vi arbetar gränsöverskridande med utformningen av arkitektur och städer och vi är intresserade av hur vårt arbete kan skapa engagerande och meningsfulla sociala miljöer, på nya sätt.

Vi är ett kontor med högt i tak, informell atmosfär och stark teamkänsla. Vi brinner för vårt arbete och vill ständigt utvecklas vidare och bli ännu bättre på det vi gör. Vi vill tillsammans arbeta med intressanta och meningsfulla uppdrag, i samarbeten som för samhällsbyggandet framåt.

Det är viktigt för oss att skapa och bibehålla en bra arbetsplats med god stämning, gemenskap och engagemang. Vi har kontor i Stockholm och Malmö, som är två intressanta och expansiva regioner att vara en del av. Vi är intresserade av kreativa, energifyllda och kompetenta människor som vill bli en del av vårt fantastiska team.

Är du på jakt efter ett spännande och utvecklande nytt sammanhang?

Skicka PDF med CV och portfolio, max 10 MB till [email protected]

Vänligen skriv om du söker till Malmö eller Stockholm.

Handläggande Arkitekt, Stockholm / Malmö

Vi söker två handläggande arkitekter med erfarenhet av samtliga projektskeden från tidiga skeden till bygghandling. Arkitekter med intresse för gestaltning, byggande och detaljutformning, med kunskap om vilka handlingar och processer som krävs för att nå ett gott slutresultat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att projektera bostäder, och att du har lätt för att kommunicera och leda team. Minst 5 års yrkeserfarenhet.

 

Skicka din ansökan senast 31 januari 2022 till [email protected].

Vänligen ange om du söker till Stockholm eller Malmö. Intervjuer sker löpande.

Söker du praktik?

Skicka din ansökan med CV och portfölj, max 10 MB, till [email protected] Vänligen skriv om du söker till Stockholm eller Malmö.