Kjellander Sjöberg är alltid intresserade av talangfulla och drivna arkitekter.

Jobba hos oss!

Kjellander Sjöberg arkitektkontor drivs av viljan till utveckling och innovation. Vi arbetar gränsöverskridande med utformningen av arkitektur och städer och vi är intresserade av hur vårt arbete kan skapa engagerande och meningsfulla sociala miljöer, på nya sätt.

Vi är ett kontor med högt i tak, informell atmosfär och stark teamkänsla. Vi brinner för vårt arbete och vill ständigt utvecklas vidare och bli ännu bättre på det vi gör. Vi vill tillsammans arbeta med intressanta och meningsfulla uppdrag, i samarbeten som för samhällsbyggandet framåt.

Det är viktigt för oss att skapa och bibehålla en bra arbetsplats med god stämning, gemenskap och engagemang. Vi har kontor i Stockholm och Malmö, som är två intressanta och expansiva regioner att vara en del av. Vi är intresserade av kreativa, energifyllda och kompetenta människor som vill bli en del av vårt fantastiska team.

Är du på jakt efter ett spännande och utvecklande nytt sammanhang?

Skicka PDF med CV och portfolio, max 10 MB till job@kjellandersjoberg.se

Vänligen skriv om du söker till Malmö eller Stockholm.

Just nu söker vi

Arkitekt, Malmö

Arkitekt med kunskap i och erfarenhet av projektering och byggnadsprocesser som kan bidra till att lyfta våra projekt till ännu högre nivåer i det materiella genomförandet, tillsammans med projektteam internt och externt. Med fokus på system, kvalitet, materialmöten och detaljer. Du bör ha minst 3-års erfarenhet av projektering och är flytande i Revit. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Skicka din ansökan med CV och portfölj till job@kjellandersjoberg.se (max 10 MB).

 

Praktikant, Malmö

Vi söker en praktikant till vår Malmö Shop för en period på minst 6 månader som tillsammans med oss kan skapa intressant och nytänkande arkitektur i samtliga projektskeden och tävlingsprocesser. Bra kunskap i AutoCad, Adobe och SketchUp eller Rhino krävs.

Skicka din ansökan med CV och portfölj till internship@kjellandersjoberg.se (max 10 MB).

Söker du praktik?

Skicka din ansökan med CV och portfölj, max 10 MB, till internship@kjellandersjoberg.se Vänligen skriv om du söker till Stockholm eller Malmö.