Kjellander Sjöberg är alltid intresserade av talangfulla och drivna arkitekter.

Jobba hos oss!

Kjellander Sjöberg arkitektkontor drivs av viljan till utveckling och innovation. Vi arbetar gränsöverskridande med utformningen av arkitektur och städer och vi är intresserade av hur vårt arbete kan skapa engagerande och meningsfulla sociala miljöer, på nya sätt.

Vi är ett kontor med högt i tak, informell atmosfär och stark teamkänsla. Vi brinner för vårt arbete och vill ständigt utvecklas vidare och bli ännu bättre på det vi gör. Vi vill tillsammans arbeta med intressanta och meningsfulla uppdrag, i samarbeten som för samhällsbyggandet framåt.

Det är viktigt för oss att skapa och bibehålla en bra arbetsplats med god stämning, gemenskap och engagemang. Vi har kontor i Stockholm och Malmö, som är två intressanta och expansiva regioner att vara en del av. Vi är intresserade av kreativa, energifyllda och kompetenta människor som vill bli en del av vårt fantastiska team.

Är du på jakt efter ett spännande och utvecklande nytt sammanhang?

Skicka PDF med CV och portfolio, max 10 MB till [email protected]

Vänligen skriv om du söker till Malmö eller Stockholm.

Handläggande arkitekt, Stockholm & Malmö

Vi söker två handläggande arkitekter med erfarenhet av samtliga projektskeden från tidiga skeden till bygghandling. Arkitekter med intresse för gestaltning, byggande och detaljutformning, med kunskap om vilka handlingar och processer som krävs för att nå ett gott slutresultat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att projektera bostäder, och att du har lätt för att kommunicera och leda team. Minst 5 års yrkeserfarenhet.

Skicka din ansökan med CV och portfölj senast 17 juni 2022 till [email protected].

Vänligen ange om du söker till Stockholm eller Malmö. Intervjuer sker löpande.

Handläggande planeringsarkitekt, Stockholm

Vi söker en handläggande planeringsarkitekt med 5-8 års erfarenhet av både privat och offentlig sektor. Vi letar efter en fantastisk, samarbetsinriktad, kreativ, öppen och driven person, som kan bidra till och leda våra många stadsutvecklingsprojekt. Du ska ha en tydligt gestaltande kompetens med tyngdpunkt på strukturplaner, formande av stadsrum och platser, och kan bidra till innehåll, kvalitéer och programmering av det offentliga rummet, dess principer och spelregler. Med intresse för kunskapsuppbyggnad och research.

Vi ser att du har en gedigen erfarenhet av olika planeringsprocesser med kommuner och utvecklingsaktörer, liksom med fördel av medborgardialoger, stadsbyggnadsworkshops och co-creation projekt. Du är van att jobba i större team, samla ihop och syntetisera, samt se större mönster, den röda tråden och riktningen för aktuellt projekt, samt att leda utvecklingsprocesser mot gemensamt uppsatta mål.

Skicka din ansökan med CV och portfölj senast 17 juni 2022 till [email protected]. Intervjuer sker löpande.

Praktikant och kommunikatör, Stockholm

Vi söker en engagerad praktikant till vårt Stockholmsteam för en period på minst 6 månader som tillsammans med oss kan skapa intressant och nytänkande arkitektur samt bidra till att utveckla vårt varumärke och bygga långsiktiga relationer som ett del av vårt PR-team.

Vi ser framför oss en person som är intresserad av gestaltning, web- och tryckbaserad kommunikation, har ett bra grafiskt seende och en öppen, kreativ inställning. Du kommer att jobba i ett kompetent team med etablerade rutiner och bidra till att lyfta våra projekt till ännu högre nivåer, förbättra stadskvaliteter, samt att vi blir ännu bättre på att nå ut och synas. Din tid kommer att delas jämt mellan arkitektur och PR-arbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, egen drivkraft, professionalism och ansvarskänsla. Arbetet ställer stora krav på prestigelöshet och entusiasm inför varierande arbetsuppgifter.

För tjänsten efterfrågas goda kunskaper i AutoCAD, Adobe-program, SketchUp eller Rhino samt erfarenhet i bildhantering och intresse för att undersöka hur man bäst använder bilder och text i webbkommunikation.

Skicka din ansökan med CV och portfölj senast 17 juni till [email protected] (max 10 MB). Intervjuer sker löpande.

Praktikant, Stockholm

Vi söker en praktikant till vår Studio Stockholm för en period på minst 6 månader som tillsammans med oss kan skapa intressant och nytänkande arkitektur i samtliga projektskeden och tävlingsprocesser samt bidra till att bygga långsiktiga relationer.

Vi ser framför oss en person som är intresserad av gestaltning, har ett bra grafiskt seende och en öppen, kreativ inställning samt egen drivkraft. Din tid kommer att delas jämt mellan arkitektur och presentationsdesign för att förmedla vårt varumärke och värderingar.

Goda kunskaper i AutoCad, SketchUp eller Rhino samt Adobe Photoshop, Illustrator och InDesign krävs.

Skicka din ansökan med CV och portfölj senast 17 juni till [email protected] (max 10MB). Intervjuer sker löpande.